CV & LinkedIn sessie

Als jij op zoek bent naar een nieuwe baan of opdracht heb je een goed CV nodig, ook op LinkedIn. Steeds vaker zoeken managers en recruiters naar nieuwe collega ‘ s op LinkedIn. Ook als je naam genoemd wordt voor een baan of klus kijkt de betreffende persoon vaak op LinkedIn om alvast online kennis met je te maken. Bevalt het wat ze zien dan is de volgende stap jouw uitnodigen voor een gesprek. Slim dus om te zorgen dat je LinkedIn profiel duidelijk en up to date is, en laat zien waarin jij je onderscheid van je vakgenoten.

 

Kom jij wel goed uit de verf met jouw CV?
Een goed CV is meer dan een opsomming van je werkervaring. Er moet ook ‘uitstralen’ wie jij bent als mens en wat je toegevoegde waarde is.Een professioneel en persoonlijk beeld van jezelf, inclusief de rode draad in je loopbaan. Zodat jij je in je CV onderscheidt van je vakgenoten en de lezer denkt ‘ die wil ik spreken’.

 

Waarom het lastig is om zelf een krachtig CV te maken?
Als het om jezelf gaat ben je niet objectief. Dat betekent dat het lastig is om je sterke kanten goed naar voren te laten komen want die zijn voor jou heel vanzelfsprekend.De ervaring leert dat de kwaliteiten en mogelijkheden van mensen maar voor 30% uit de verf komen als ze zelf hun CV maken. En dat is jammer, want daardoor blijf jij maar solliciteren en word je misschien maar weinig uitgenodigd! Het loont daarom de moeite om hulp in te schakelen om je CV zo te maken dat je jezelf optimaal presenteert. Want dat is toch wat je wilt? Dat de HR medewerker of recruiter die je CV leest denkt ‘Zo, die heeft verstand van zaken, die nodigen we uit’.

 

Laten we samen gaan zitten voor jouw CV!
Ik ga er graag samen met jou voor zitten. Ik vraag je uit en zaag je door over wat je precies gedaan hebt. Dan kunnen we dat  helder, duidelijk en concreet  formuleren zodat je CV een goed beeld van jou geeft. Ook kiezen we de juiste woorden, belangrijk om je professionaliteit te laten zien en goed voor je online vindbaarheid. We zitten samen achter de laptop en maken je nieuwe CV ter plekke, zodat jij naar huis gaat met een kant-en-klaar CV waarmee je de arbeidsmarkt kunt bestormen.

 

Hoe werkt zo’n CV & Linkedin sessie?
We maken eerst, via mail en telefoon, kennis, dan hoor ik graag van je wat voor baan je zoekt en wat je allemaal al gedaan hebt om een baan te vinden. Omdat het belangrijk is om te weten wat voor baan je precies zoekt kan het zijn dat je nog wat voorwerk te verrichten hebt. Daar krijg je dan van mij tips en adviezen voor.

Als duidelijk is wat voor baan je zoekt maken we een afspraak voor een CV sessie. Dit is een dagdeel van 3 uur waarbij we samen aan het werk gaan: ik vraag en vraag door, jij denkt na en roept en ik maak ter plekke jouw CV. On-the-job dus, en meteen resultaat! Eenmaal thuis vul jij je werkervaring in je Linkedin profiel in, aan met je kersverse CV als leidraad. Ik kijk naar je profiel en vul aan.

Voor wie is de CV & Linkedin sessie bedoeld?

  • Je zoekt een nieuwe baan en wilt slim solliciteren:zo effectief mogelijk

  • Je bent al wat langer aan het solliciteren maar wordt weinig uitgenodigd

  • Je wilt actiever worden op Linkedin en je profiel verbeteren voor je uit gaat nodigen

  • Je wilt netwerkgesprekken gaan voeren met een stevig CV in je achterzak

 

Wat levert het je op?

  • Een CV waarin goed uit de verf komt waarin jij je onderscheidt van je vakgenoten

  • Zelfvertrouwen: met zo’n CV op pad geeft je een stevige basis

  • Een goede uitgangspositie om actief te gaan netwerken, zowel online als in het ‘echte leven’

  • Een helder Linkedinprofiel wat duidelijk je vakmanschap laat zien

 

Waar spreken we af?

In de – mooie- omgeving van Dalfsen zijn verschillende geschikte locaties waar we prima aan de slag kunnen.

 

Wat kost het?

Na de kennismaking ( telefonisch of persoonlijk )  kan ik zeggen wat de kosten zijn.